Şurda 3-5 hoca var zaten zaten onlarıda yazalım bakalım.(bkz:özlem konukseven)
Lisans Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hacettepe Üniversitesi 1999-2003
Yüksek Lisans Odyoloji ve Konuşma Bozuklukları Hacettepe Üniversitesi 2004-2007
Doktora Odyoloji ve Konuşma Bozuklukları Hacettepe Üniversitesi 2007-2011 gibi bir akademik geçmişe sahip olan hocamız daha çok vertigo üzerine yoğunlaşmıştır. Her kongrede mutlaka bir vertigo sunumu yapar kendileri. ayrıca (bkz:10 ekim dünya odyologlar günü) nün kutlanmasında yoğun emekleri vardır. Zamanında (bkz:oksud) başkanlığını yapmıştır. şuan (bkz:aydın üniversitesi odyoloji bölümü) başkanlığını yapmaktadır.

ayrıca (bkz:görkem ertuğrul) (bkz:gonca sennaroğlu) (bkz:fulya yalçınkaya)
alanda bilinen bi odyolog. odyoloji birliğinin kurucularından. yazılımcı. odyoloji ile ilgili dijital bir şey gördünüz mü arkasında bu ismi arayabilirsiniz.
Sitesinde kısaca şu açıklama bulunan:

Mezun Değil Odyolog (MDO), Nihat Çakır tarafından tasarlanmış bir online eğitim platformudur. Ülkemizde sayısı giderek artan odyoloji mezunlarının, sadece diploma sahibi olmak dışında bilgisini arttırmaya devam eden ve kendi camiasıyla iletişimini sürdüren bireyler olabilmeleri amaçlanmaktadır. “Bilim ile Birliktelik” sloganımız da bu amacı yansıtmaktadır. Mezun Değil Odyolog kavramı, dersler sırasında öğrencilere önerilerde bulunurken (nutuk çekerken) “okulu bitirip mezun olabilirsiniz ama önemli olan iyi bir odyolog olmanızdır” cümlesi üzerine geliştirilmiştir.

Hocamız odyoloji adına bir şeyler için uğraşıyor bizede destek olmak düşer. buradan sitesine, burada ise instagram hesabına ulaşabilirsiniz.
şimdi öncelikle staj yapacağımız firmayı kafamızfa oturtuyoruz. ilgi alanımıza göre. koklear vs. sonra linkedin adlı siteye girip arama kısmına o firmayı yazıyoruz. ardından karşımıza çıkan kişilerin profillerini inceliyoruz. olur ışığı verebilek gibi hissettiğimiz ya da boşverin tüm gördüğünüz profillere staj yeri aradığınızı ve ne kadar istekli olduğunuzu gösteren bir paragraf gönderin. sonuna istenilirse eğer CV gönderebileceğinizi eklemeyi unutmayın. bu kadar işte. bitti.
Üsküdar Üniversitesi bölüm başkanıdır.Yenilikçi ve ezbere karşı bir hocadır.Sorduğu sıra dışı sınav sorularıyla eğitim hayatınızda yeni bir çağ başlaması muhtemeldir.
Odyoloji merkezi açmak için ne gereklidir? Yüksek lisans zorunlu mu? Her türlü bilgiye ihtiyacım var. İşitme cihazı merkezi değil yanlış anlaşılma olmasın ?
vestibüler rehabilitasyon hakkında oldukça iyi tr de benzeri olmayan bir kitap. kitap ingilizce çevirisini yapacak bir civanmert çıkarsa camianın büyük bir kısmı faydalanacaktır. indirmeadresi
değerli odyoloji öğrencileri çoğunuz odyogram çizmekle uğraşıyorsunuz(benim gibi). bi kaç araştırma sonucunda rahatlı odyogram çizebileceğimiz bir site buldum. bu site sayesinde rahatlıkla odyogram çizebiliceksiniz.

buyrun site tıklayınız: odyogram çizme programı
Statik Denge; vücudun ağırlık merkezinin hareketinin, istemli kontrolüne izin veren denge sabitleyici yanıtların oluşmasını sağlar.

Dinamik denge;vücudun ağırlık merkezi değiştiğinde otomatik yanıtlar oluşturabilen denge ve düzeltme yanıtlarının düzenlenmesini sağlar.
bir grup gencin odyoloji ve odyologlar adına bir şeyler başarmak adına bir araya geldiği ve ilerde büyük işler başaracağına inandığım bir topluluk. bu hesaptan kendileriyle iletişime geçebilirsiniz hesap
İşitme cihazı sektöründe görevi tam olarak ne bilmiyorum. Ama sürekli story paylaşıyor sürekli... bide sloganı var ‘sen sen ol hep şen ol’ İnstagram hesabi
Arkadaşlar staj için sizce en iyi işitme cihazı firmaları hangileri yazarsanız mutlu olurum (istanbul)
Rehabilitasyon merkezlerinde part time odyologluk için teklif edilen ücretler hangi aralıkta? Ya da hangi aralıkta olması gerekiyor? Derse girilen saat üzerinden mi hesaplanıyor yoksa gidilen gün sayısı üzerinden mi? Bilen biri aydınlatırsa sevinirim
Labyrinthus osseus: Kemik labirent, zar labirenti her taraftan kapsül şeklinde sarar. Yapı bakımından
dişlerden sonra vücudun en sert oluşumudur. Şekil bakımından zar labirent ile kemik labirent birbirlerine
benzer fakat kemik labirent daha büyüktür. Kemik labirent ile zar labiret arasındaki boşluğu perilenf
adı verilen sıvı doldurur. Kemik labirent, vestibulum, canales semicirculares ossei ve cochlea olmak üzere üç kısımdan oluşur.